WhatsApp Sanal Numara Alma

WhatsApp sanal numara alma konusunda birçok yolu deneyen kullanıcılar başarılı olamıyor. Sosyal medyanın artması ve teknolojik işlemlerin telefonlar üzerinden gerçekleştirilmesi telefon numaralarına olan ilgiyi arttırmaktadır. Telefon numaralarının birçok alanda kullanılması ise bazı güvenlik problemlerinin ortaya çıkmasına sebep olabilir. Veya zorunluluk hallerinde insanlar tanımadıkları, güvenmedikleri kişilerle görüşmek ve mesajlaşmak zorunda kalabilirler.
Bu tarz durumlarda ise kendilerini garantiye almak isteyen kişiler sanal numara kullanmayı tercih edebiliyorlar. Sanal numara sayesinde herhangi bir adres veya kişi ile bağlantılı olmayan numaralar daha rahat iletişim sağlamayı vaad ediyor. Bu sebeple birçok kişiyi WhatsApp'ta kullanmak üzere veya diğer sosyal medya platformlarında onay alanlarına girmek üzere sanal numara kullanmak istiyor.

pratik sosyal

Sanal Numara Nasıl Alınır?

 
Sanal numara almak için birçok farklı uygulama olduğunu söyleyebiliriz. Her uygulamanın bu numaraları almak için sunmuş olduğu farklı prosedürler bulunmaktadır. Sanal numaranın sizlere sağlamış olduğu özgürlükleri şu şekilde sıralayabiliriz;
•        Sanal numara ile her alanda rahat bir şekilde mesajlaşma veya iletişim sağlayabilirsiniz.
•        Kuracağınız iletişimlerde güvenlikle ilgili sorun yaşıyorsanız bu numaralar sayesinde kendinizi koruma altına alabilirsiniz
•        Sunulan hizmetlerde veya işletme hizmetlerinde sanal numara kullanmak bazı işleri kolaylaştırır.
•        Toplu olarak yapılacak olan işlemlerde, reklamlarda sanal numara kullanımı tercih edilebilir. Özel reklam işlerinde sanal numara kullanılması kişisel numaranızın sıklıkla rahatsız edilmesinin önüne geçer.

SMS Onay Go ile, %100 güvenilir sanal numara satın alabilirsiniz. Alınan sahte numara, tek kullanımlıktır. İptal edildikten sonra başkasına verilemez, SMS onay işlemleri yapılamaz. Sahte numara ile dilediğiniz platformda sms onay işlemlerinizi yapabilirsiniz.
SMS Onay Go ile;
●        SMS onay işlemleri ise ayrıcalıklar sunar.
●        Sanal numara alımı sırasında ve alım sonrasında ücretsiz destekten yararlanılabilir.
●        Numara alırken herhangi bir süre beklenmez.
●        Sanal numara alırken SMS Bankası, müşterilerine uygun fiyat garantisi verir.
●        Birçok ülke için numara alınabilir.
●        Ödeme yaparken gizlilik ön planda tutulur. Bilgilerinizi kimseyle paylaşmaz.
●        Dürüst hizmeti ön planda tutar.

Sanal Numara Fiyatları

 
Sanal numarayı WhatsApp veya diğer sosyal medya alanlarında kullanabilirsiniz. Sanal numara satın al isteyenler bunun karşılığında uygulamalara belirli bir ücret ödemelidir. Sanal numara fiyatlarını belirleyen faktörleri şu şekilde sıralayabiliriz.
Sanal numarayı alacağınız uygulama fiyatlar konusunda doğrudan etkilidir.
Sanal numarayı kullanacağınız süre fiyatları değiştirir. Buna göre bir fiyat listesi tarafınıza sunulur.
Sanal numarayı kullanacağınız alanlar ve tercih ettiğiniz bazı özellikler fiyatların farklılaşmasına sebep olur.
Yukarıda saydığımız gibi sanal numara almak isteyenlerin fiyatlandırmalar ile ilgili araştırmalarında birçok farklılık karşısına çıkabilir. Alacağınız sanal numara ile ilgili fiyatları öğrenebilmek için bazı işlemler ile iletişime geçmeniz gerekebilir.
Sanal numarayı aldıktan sonra ise bu numara üzerinden birçok işlemi gerçekleştirmeniz mümkün olacaktır. Sosyal medyanın ve birçok platformun veya internetin bu kadar yoğun kullanıldığı günümüzde sanal numaranın bir gereklilik olduğu ise kaçınılmaz bir gerçektir.
Siz de SMS Onay Go’nun profesyonel hizmetlerinden yararlanmak, WhatsApp sanal numara ve daha birçok avantajdan yararlanmak istiyorsanız web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


sms onay go


03/02/2022